Science Park i Jönköping är rena drömmen för alla som vill göra karriär inom tech. Kanske har du en idé som du har gått och filat på länge? I så fall kan du få stöttning av Science Park som hjälper både privatpersoner och företag. Några av deras tjänster är att de kan hjälpa till att starta eller utveckla ett företag samt mötas och nätverka med andra inom branschen. Det första du bör göra är att boka ett möte där du träffar en från organisationen och får berätta mer om dina planer. Sedan bestämmer ni tillsammans hur ni ska ta det vidare därifrån.

Starta företag

Drömmer du om att starta ditt egna företag inom tech men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga? Då kan science park agera bollplank och hjälpa dig med din idé. Du kan även gå med i deras egna community och sitta och prata med andra som också är intresserade av tech. Då får du med jämna mellanrum ett nyhetsbrev där du blir tipsad om olika events och andra spännande händelser som du kanske vill ta del av. Så här i coronatider gissar vi att det mesta ligger på is men det finns även de som anordnar träffar online. Det är i alla fall ett väldigt bra sätt att börja nätverka. Det kostar inget utan du behöver bara lämna din mejladress på deras hemsida.

Finansiera företag

Det är många som drömmer om att starta sitt egna företag men som inte har kapitalet att komma igång. Här kan faktiskt science park hjälpa dig. De driver flera olika risk- och investeringsbolag och kan hjälpa dig med din dröm. Även här måste du boka ett möte och pitcha din idé. Se till att vara väl förberedd och ha en tydlig affärsplan redo för att sätta dig själv i en bättre position.